Werken bij Blanc de Noir

Wij dragen ons personeel hoog in het vaandel, want een bedrijf zonder capabele werknemers is als een café zonder bier. Wij zorgen dan ook voor een fijne werkomgeving met leuke collega´s en een aangename onderlinge sfeer.
Als werknemer van Blanc de Noir wordt je tewerkgesteld bij een of meerdere opdrachtgevers van ons bedrijf. Je werkt voornamelijk in feestzalen en hotels en op recepties, evenementen, congressen en voetbalwedstrijden. Ook verzorgen we regelmatig de catering voor klanten die dit wensen.

Bij Blanc de Noir zijn we ervan bewust dat studies en examens veel tijd innemen en steeds prioriteit zijn. Wij houden hier dan ook terdege rekening mee waardoor je je werk en studies perfect kan combineren. Zo kan je zelf aangeven waar je graag werkt en wanneer je beschikbaar bent. Elke week geef je je beschikbaarheid door, zodat wij je kunnen inplannen op de momenten die jou het best uitkomen. Voor opdrachten binnen de regio’s Leuven, Gent, Hasselt en Maastricht verwachten wij dat je zelf ter plekke geraakt, voor opdrachten buiten de regio zorgt Blanc de Noir voor vervoer.

Waarom werken bij Blanc de Noir?

  • Je bepaalt zelf je werktijden.
  • Je werkt aan een aantrekkelijk uurloon.
  • Je wordt wekelijks uitbetaald.
  • Je ontmoet veel mensen.
  • Je werkt steeds op leuke plaatsen.
  • Je hebt veel afwisseling.

Kortom: waarom zou je níét voor ons willen werken?

Hoe verloopt de selectie?

Bij Blanc de Noir houden we vooral rekening met horeca-ervaring. Verder verwachten wij een de nodige betrokkenheid en de motivatie om te werken. Vooral dit laatste is erg belangrijk, want de horeca is heel erg leuk maar het is ook heel hard werken. Beschik je bovendien over een verzorg voorkomen, aarzel dan niet en schrijf je nu in!